Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel cascada 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Cascada kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer PK’s uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Opel Cascadachiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Voor het Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Cascada 1.4 Turbo 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Dacia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.