Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 2.0 turbo opc 280pk

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Opel Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Opel Astra heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Opel Astra chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Astra veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Astra zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk aanpassen. Zonder de Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk chiptuning. Je Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 2.0 Turbo OPC 280pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Chrysler
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.