Opel Astra 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 2.0 turbo 200pk

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 262nm 360nm +37.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Opel Astra 2.0 Turbo 200pk ecu van uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Astra heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Astra veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Opel Astra 2.0 Turbo 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Astra 2.0 Turbo 200pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Astra 2.0 Turbo 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Astra 2.0 Turbo 200pk wordt!

Verschillende vormen Opel Astra 2.0 Turbo 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Opel Astra 2.0 Turbo 200pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Opel Astra 2.0 Turbo 200pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Astra 2.0 Turbo 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 200pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Opel Astra 2.0 Turbo 200pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Astra 2.0 Turbo 200pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 2.0 Turbo 200pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Astra 2.0 Turbo 200pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Astra 2.0 Turbo 200pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Astra 2.0 Turbo 200pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Astra 2.0 Turbo 200pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.