Opel Astra 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.9 cdti 100pk

Stage 1 Opel Astra 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 150pk +50%
Koppel 260nm 360nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1910 CC
Type ecu Bosch EDC16C39 & Bosch EDC16C9
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 90,4 mm
Motornummer Z19DTL

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Astra is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Astra 1.9 CDTi 100pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Opel Astra 1.9 CDTi 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Astra 1.9 CDTi 100pk?​

Bij stage één tunen Opel Astra 1.9 CDTi 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Astra 1.9 CDTi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Astra 1.9 CDTi 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Astra 1.9 CDTi 100pk.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Astra 1.9 CDTi 100pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Astra 1.9 CDTi 100pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Astra 1.9 CDTi 100pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.9 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Opel Astra 1.9 CDTi 100pk!

Stage 2 Opel Astra 1.9 CDTi 100pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 100pk. Je Opel Astra 1.9 CDTi 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 1.9 CDTi 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.