Opel Astra 1.7 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.7 cdti 110pk

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 110pk?

De ecu van uw Opel Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Opel Astra 1.7 CDTi 110pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Astra heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Opel Astra chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Opel Astra meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Astra 1.7 CDTi 110pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 1.7 CDTi 110pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Astra 1.7 CDTi 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Astra 1.7 CDTi 110pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Astra 1.7 CDTi 110pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Astra 1.7 CDTi 110pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Astra 1.7 CDTi 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Opel Astra 1.7 CDTi 110pk. Via deze manier moet je zelfs de Opel Astra 1.7 CDTi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 1.7 CDTi 110pk met meer kracht, zonder dat je Opel Astra 1.7 CDTi 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Astra 1.7 CDTi 110pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 110pk. Je Opel Astra 1.7 CDTi 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Astra 1.7 CDTi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Astra 1.7 CDTi 110pk.

Specialistische Opel Astra 1.7 CDTi 110pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 1.7 CDTi 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Isuzu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.