Opel Astra 1.5 CDTi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.5 cdti 105pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.5 CDTi 105pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Astra tunen. Je Opel Astra 1.5 CDTi 105pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk:​​

 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Astra 1.5 CDTi 105pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Opel Astra 1.5 CDTi 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Astra 1.5 CDTi 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Astra 1.5 CDTi 105pk motor tuning:

Voor het Opel Astra 1.5 CDTi 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Astra 1.5 CDTi 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Astra 1.5 CDTi 105pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Opel Astra 1.5 CDTi 105pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 1.5 CDTi 105pk met meer kracht, zonder dat je Opel Astra 1.5 CDTi 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Astra 1.5 CDTi 105pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Astra 1.5 CDTi 105pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Astra 1.5 CDTi 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Astra 1.5 CDTi 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 1.5 CDTi 105pk.

Gespecialiseerde know-how over Opel Astra 1.5 CDTi 105pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.5 CDTi 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 1.5 CDTi 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 1.5 CDTi 105pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mercedes-Benz bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.