Opel Antara 2.0 CDTi 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel antara 2.0 cdti 126pk

Stage 1 Opel Antara 2.0 CDTi 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 185pk +46.8%
Koppel 295nm 400nm +35.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Opel Antara 2.0 CDTi 126pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 126pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Antara 2.0 CDTi 126pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Opel Antara 2.0 CDTi 126pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Antara 2.0 CDTi 126pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Antara 2.0 CDTi 126pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Antara 2.0 CDTi 126pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Antara 2.0 CDTi 126pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • De beste Opel Antaratuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Opel Antara 2.0 CDTi 126pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Antara 2.0 CDTi 126pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Antara 2.0 CDTi 126pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Antara 2.0 CDTi 126pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Antara 2.0 CDTi 126pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 126pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Antara 2.0 CDTi 126pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Antara 2.0 CDTi 126pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Antara 2.0 CDTi 126pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Antara 2.0 CDTi 126pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Antara 2.0 CDTi 126pk.

Specialistische Opel Antara 2.0 CDTi 126pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Smart ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.