Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.7 dci 150pk

Stage 1 Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Nissan Qashqai vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Qashqai veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Nissan Qashqai meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk is een geliefde manier om je Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk haalt.

Stage 2 Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Qashqai 1.7 DCi 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Alpina
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan auto doen.