Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.6 dci 130pk

Stage 1 Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Nissan Qashqai is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Nissan

Hoe gaat dat precies, remappenNissan Qashqai 1.6 DCi 130pk?​

Voor stage één tuning Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Qashqai 1.6 DCi 130pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Jeep
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.