Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pulsar 1.2 dig-t cvt 115pk

Stage 1 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 165nm 190nm +15.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk kan doen:

De ecu van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Nissan kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Pulsar is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Pulsar veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw Nissan
 • Meer performance uit uw Nissan
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede Nissan Pulsarchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk wordt!

Methodes voor Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk motor tuning:

Voor het Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk.

Diepgaande kennis over Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Pulsar 1.2 DIG-T CVT 115pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.