Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 2.5 dci 146pk

Stage 1 Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 146pk 172pk +17.8%
Koppel 320nm 405nm +26.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk. Je Nissan Primastar zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk
 • Gebruik van goede Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk!

Stage 2 chiptuning Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk.

Zo doen wij buiten Nissan Primastar 2.5 DCi 146pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.