Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk auto kan doen:

De ecu van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk. Je Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken uit uw Nissan
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk?​

Voor stage one chippen Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Nissan Juke 1.6 Turbo 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Nissan Juke 1.6 Turbo 200pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland BMW
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.