Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan gt-r 3.8 v6 turbo 530pk

Stage 1 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 530pk 580pk +9.4%
Koppel 612nm 750nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Nissan GT-R tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippenNissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk haalt.

Stage 2 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 530pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.