Nissan Almera 2.2 DCi 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan almera 2.2 dci 112pk

Stage 1 Nissan Almera 2.2 DCi 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 248nm 300nm +21%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Almera heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Nissan Almera tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Nissan Almera 2.2 DCi 112pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Nissan Almera 2.2 DCi 112pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u Nissan Almera 2.2 DCi 112pk auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Almera 2.2 DCi 112pk motor tuning:

Voor het Nissan Almera 2.2 DCi 112pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Almera 2.2 DCi 112pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Almera 2.2 DCi 112pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan Almera 2.2 DCi 112pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Almera 2.2 DCi 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Nissan Almera 2.2 DCi 112pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Almera 2.2 DCi 112pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan Almera 2.2 DCi 112pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 112pk genoemd. Je Nissan Almera 2.2 DCi 112pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Nissan Almera 2.2 DCi 112pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Nissan Almera 2.2 DCi 112pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Almera 2.2 DCi 112pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Nissan .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.