Nissan Almera 1.5 DCi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan almera 1.5 dci 82pk

Stage 1 Nissan Almera 1.5 DCi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 107pk +30.5%
Koppel 185nm 230nm +24.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Nissan Almera 1.5 DCi 82pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Nissan Almera 1.5 DCi 82pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk.

De chiptuning Nissan Almera 1.5 DCi 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Nissan Almera 1.5 DCi 82pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Almera 1.5 DCi 82pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Nissan Almeratuning files in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Almera 1.5 DCi 82pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Almera 1.5 DCi 82pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Almera 1.5 DCi 82pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Nissan Almera 1.5 DCi 82pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Almera 1.5 DCi 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Nissan Almera 1.5 DCi 82pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Nissan Almera 1.5 DCi 82pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.