Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi lancer evo 2.0 turbo 295pk

Stage 1 Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 330pk +11.9%
Koppel 366nm 430nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk?

De standaard software in de ecu van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk?​

Bij stage 1 chippen Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mitsubishi auto
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk ook verschillende andere software modificaties voor Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 295pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Skoda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.