Mini Roadster 1.6i 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini roadster 1.6i 115pk

Stage 1 Mini Roadster 1.6i 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mini Roadster is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Mini Roadster 1.6i 115pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mini Roadster 1.6i 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Roadster veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mini Roadster 1.6i 115pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mini Roadster 1.6i 115pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Roadster 1.6i 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mini Roadster 1.6i 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Roadster 1.6i 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini Roadster 1.6i 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mini Roadster 1.6i 115pk.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Mini Roadster 1.6i 115pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Roadster 1.6i 115pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mini Roadster 1.6i 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Roadster 1.6i 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Roadster 1.6i 115pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mini Roadster 1.6i 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mini Roadster 1.6i 115pk met meer kracht, zonder dat je Mini Roadster 1.6i 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini Roadster 1.6i 115pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Mini Roadster 1.6i 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mini Roadster 1.6i 115pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Roadster 1.6i 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mini Roadster 1.6i 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mini Roadster 1.6i 115pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Mini Roadster 1.6i 115pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mini .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.