Mini Paceman 1.6T 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini paceman 1.6t 163pk

Stage 1 Mini Paceman 1.6T 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Paceman 1.6T 163pk kan doen:

Het standaard programma in de Mini Paceman 1.6T 163pk ecu van uw Mini Paceman is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mini Paceman is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Mini Paceman tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mini Paceman 1.6T 163pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mini Paceman 1.6T 163pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mini Paceman 1.6T 163pk​

Hoe gaat dat precies, remappenMini Paceman 1.6T 163pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mini Paceman 1.6T 163pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Paceman 1.6T 163pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Paceman 1.6T 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mini Paceman 1.6T 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Paceman 1.6T 163pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Mini Pacemantuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mini Paceman 1.6T 163pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini Paceman 1.6T 163pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Paceman 1.6T 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mini Paceman 1.6T 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Paceman 1.6T 163pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Paceman 1.6T 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mini Paceman 1.6T 163pk aanpassen. Zonder de Mini Paceman 1.6T 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mini Paceman 1.6T 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Mini Paceman 1.6T 163pk!

Mini Paceman 1.6T 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Paceman 1.6T 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mini Paceman 1.6T 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mini Paceman 1.6T 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.