Mini One 1.6i 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Mini One 1.6i 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Mini One 1.6i 115pk ecu van uw Mini One 1.6i 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mini One 1.6i 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mini One 1.6i 115pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini One 1.6i 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Mini One chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mini One 1.6i 115pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Mini
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mini One 1.6i 115pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mini One 1.6i 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini One 1.6i 115pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mini One 1.6i 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini One 1.6i 115pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini One 1.6i 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mini One 1.6i 115pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini One 1.6i 115pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini One 1.6i 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mini One 1.6i 115pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Mini One 1.6i 115pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini One 1.6i 115pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mini One 1.6i 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mini One 1.6i 115pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mini One 1.6i 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mini One 1.6i 115pk. Zonder de Mini One 1.6i 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mini One 1.6i 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mini One 1.6i 115pk!

Stage 2 Mini One 1.6i 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini One 1.6i 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini One 1.6i 115pk chiptuning genoemd. Je Mini One 1.6i 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Audi ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini en bent u uw Mini dus even kwijt.