Mini One 1.5 Turbo 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.5 turbo 75pk

Stage 1 Mini One 1.5 Turbo 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 165pk +120%
Koppel 160nm 270nm +68.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mini One 1.5 Turbo 75pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini One 1.5 Turbo 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Mini One 1.5 Turbo 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mini One 1.5 Turbo 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini One 1.5 Turbo 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mini One 1.5 Turbo 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini One 1.5 Turbo 75pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mini One 1.5 Turbo 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini One 1.5 Turbo 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mini One 1.5 Turbo 75pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini One 1.5 Turbo 75pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Mini Onetuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini One 1.5 Turbo 75pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini One 1.5 Turbo 75pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mini One 1.5 Turbo 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mini One 1.5 Turbo 75pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mini One 1.5 Turbo 75pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mini One 1.5 Turbo 75pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mini One 1.5 Turbo 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini One 1.5 Turbo 75pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mini One 1.5 Turbo 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mini One 1.5 Turbo 75pk. Hierbij pas je de Mini One 1.5 Turbo 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mini One 1.5 Turbo 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mini One 1.5 Turbo 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini One 1.5 Turbo 75pk.

Zo doen wij buiten Mini One 1.5 Turbo 75pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.