Mini One 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.5 turbo 102pk

Stage 1 Mini One 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 165pk +61.8%
Koppel 190nm 270nm +42.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini One 1.5 Turbo 102pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk zult u merken dat uw Mini One veel soepelder rijdt door Mini One tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mini
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mini One 1.5 Turbo 102pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini One 1.5 Turbo 102pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini One 1.5 Turbo 102pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mini One 1.5 Turbo 102pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Mini Onechiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk

Ontdek wat auto chippen voor u Mini One 1.5 Turbo 102pk kan doen:

Verschillende vormen Mini One 1.5 Turbo 102pk motor tuning:

Voor het Mini One 1.5 Turbo 102pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini One 1.5 Turbo 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mini One 1.5 Turbo 102pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mini One 1.5 Turbo 102pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk aanpassen. Zonder de Mini One 1.5 Turbo 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mini One 1.5 Turbo 102pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini One 1.5 Turbo 102pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini One 1.5 Turbo 102pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini One 1.5 Turbo 102pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini One 1.5 Turbo 102pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini One 1.5 Turbo 102pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini One 1.5 Turbo 102pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.