Mini One 1.2T 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.2t 75pk

Stage 1 Mini One 1.2T 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 150pk +100%
Koppel 180nm 250nm +38.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini One 1.2T 75pk?

De ecu software van uw Mini One 1.2T 75pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mini One 1.2T 75pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mini One 1.2T 75pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Mini

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Mini One 1.2T 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mini One 1.2T 75pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini One 1.2T 75pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mini One 1.2T 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mini One 1.2T 75pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mini One 1.2T 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini One 1.2T 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Mini One 1.2T 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mini One 1.2T 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Mini One 1.2T 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini One 1.2T 75pk
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Mini One 1.2T 75pk kan doen:

Verschillende vormen Mini One 1.2T 75pk motor tuning:

Voor het Mini One 1.2T 75pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mini One 1.2T 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini One 1.2T 75pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mini One 1.2T 75pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mini One 1.2T 75pk. Zonder de Mini One 1.2T 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini One 1.2T 75pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini One 1.2T 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini One 1.2T 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini One 1.2T 75pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mini One 1.2T 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Mini One 1.2T 75pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Mini One 1.2T 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.