Mini Cooper S D 2.0D 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper s d 2.0d 170pk

Stage 1 Mini Cooper S D 2.0D 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 220pk +29.4%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17C50 & Bosch MD1
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer B47D20A

Mini tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mini Cooper S D 2.0D 170pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mini Cooper S D 2.0D 170pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Mini
 • Sneller optrekken uit uw Mini
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini Cooper S D 2.0D 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Cooper S D 2.0D 170pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mini Cooper S D 2.0D 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mini Cooper S D 2.0D 170pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mini Cooper S D 2.0D 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mini Cooper S D 2.0D 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mini Cooper S D 2.0D 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mini Cooper S D 2.0D 170pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mini Cooper S D 2.0D 170pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 170pk genoemd. Je Mini Cooper S D 2.0D 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mini Cooper S D 2.0D 170pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mini Cooper S D 2.0D 170pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mini Cooper S D 2.0D 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.