Mini Cooper 2.0D 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper 2.0d 112pk

Stage 1 Mini Cooper 2.0D 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 180pk +60.7%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Mini kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mini Cooper 2.0D 112pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Cooper 2.0D 112pk zult u merken dat uw Mini Cooper 2.0D 112pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Mini Cooper 2.0D 112pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mini Cooper 2.0D 112pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Cooper 2.0D 112pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mini Cooper 2.0D 112pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mini Cooper 2.0D 112pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini Cooper 2.0D 112pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini Cooper 2.0D 112pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mini Cooper 2.0D 112pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Cooper 2.0D 112pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mini Cooper 2.0D 112pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mini Cooper 2.0D 112pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mini Cooper 2.0D 112pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Mini Cooper 2.0D 112pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Cooper 2.0D 112pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini Cooper 2.0D 112pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mini Cooper 2.0D 112pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Cooper 2.0D 112pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Cooper 2.0D 112pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Cooper 2.0D 112pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mini Cooper 2.0D 112pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Cooper 2.0D 112pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.