Mini Clubman 2.0T S 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 2.0t s 192pk

Stage 1 Mini Clubman 2.0T S 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 250pk +30.2%
Koppel 280nm 440nm +57.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Clubman 2.0T S 192pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mini Clubman veel lekkerder gaat door Mini Clubman chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mini Clubman 2.0T S 192pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mini Clubman 2.0T S 192pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Clubman 2.0T S 192pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mini Clubman 2.0T S 192pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Clubman 2.0T S 192pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede Mini Clubman 2.0T S 192pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Clubman 2.0T S 192pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mini Clubman 2.0T S 192pk kan worden!

Verschillende vormen Mini Clubman 2.0T S 192pk motor tuning:

Voor het Mini Clubman 2.0T S 192pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mini Clubman 2.0T S 192pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Clubman 2.0T S 192pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mini Clubman 2.0T S 192pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mini Clubman 2.0T S 192pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Clubman 2.0T S 192pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Clubman 2.0T S 192pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mini Clubman 2.0T S 192pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mini Clubman 2.0T S 192pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Clubman 2.0T S 192pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mini Clubman 2.0T S 192pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Clubman 2.0T S 192pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Clubman 2.0T S 192pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Clubman 2.0T S 192pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.