Mini Clubman 2.0SD 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 2.0sd 190pk

Stage 1 Mini Clubman 2.0SD 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Mini Clubman 2.0SD 190pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Mini kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mini Clubman tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mini Clubman 2.0SD 190pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Mini Clubman 2.0SD 190pk​
 • Sneller optrekken uit uw Mini
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Mini Clubman 2.0SD 190pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mini Clubman 2.0SD 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mini Clubman 2.0SD 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mini Clubman 2.0SD 190pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini Clubman 2.0SD 190pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Mini Clubman 2.0SD 190pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mini Clubman 2.0SD 190pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini auto

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Clubman 2.0SD 190pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini Clubman 2.0SD 190pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Clubman 2.0SD 190pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mini Clubman 2.0SD 190pk.

Daardoor is dit een goedkope Mini Clubman 2.0SD 190pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Mini Clubman 2.0SD 190pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 2.0SD 190pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Clubman 2.0SD 190pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mini Clubman 2.0SD 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Clubman 2.0SD 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Clubman 2.0SD 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mini tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mini auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.