Mini Clubman 2.0 SD 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 2.0 sd 190pk

Stage 1 Mini Clubman 2.0 SD 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17C50 & Bosch MD1
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer B47D20A

Mini tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mini Clubman chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Mini Clubman 2.0 SD 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mini Clubman 2.0 SD 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mini Clubman 2.0 SD 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Clubman 2.0 SD 190pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Mini Clubmantuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Mini Clubman 2.0 SD 190pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk kan worden!

Methodes voor Mini Clubman 2.0 SD 190pk motor tuning:

Voor het Mini Clubman 2.0 SD 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mini Clubman 2.0 SD 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Clubman 2.0 SD 190pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mini Clubman 2.0 SD 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mini Clubman 2.0 SD 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mini Clubman 2.0 SD 190pk!

Stage 2 Mini Clubman 2.0 SD 190pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mini Clubman 2.0 SD 190pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mini Clubman 2.0 SD 190pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mini Clubman 2.0 SD 190pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Clubman 2.0 SD 190pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mini Clubman 2.0 SD 190pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mini Clubman 2.0 SD 190pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mini Clubman 2.0 SD 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mini auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mini auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini auto doen.