Mini Clubman 1.6T 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6t 184pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6T 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 210pk +14.1%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Clubman 1.6T 184pk kan doen:

De ecu van uw Mini Clubman is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mini Clubman 1.6T 184pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini Clubman heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Mini Clubman tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mini Clubman zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mini Clubman 1.6T 184pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mini Clubman 1.6T 184pk
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Clubman 1.6T 184pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mini Clubman 1.6T 184pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Clubman 1.6T 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Mini Clubman 1.6T 184pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Goede Mini Clubmantuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini Clubman 1.6T 184pk

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mini Clubman 1.6T 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mini Clubman 1.6T 184pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mini Clubman 1.6T 184pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini Clubman 1.6T 184pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mini Clubman 1.6T 184pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mini Clubman 1.6T 184pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Clubman 1.6T 184pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6T 184pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Clubman 1.6T 184pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mini Clubman 1.6T 184pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mini Clubman 1.6T 184pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mini Clubman 1.6T 184pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Mini Clubman 1.6T 184pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.