Mini Clubman 1.6T 174pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6t 174pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6T 174pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 174pk 205pk +17.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Mini Clubman 1.6T 174pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mini Clubman 1.6T 174pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mini Clubman zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Mini Clubman 1.6T 174pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Mini Clubman 1.6T 174pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Clubman 1.6T 174pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mini Clubman 1.6T 174pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Clubman 1.6T 174pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mini Clubman 1.6T 174pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mini Clubman 1.6T 174pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mini Clubman 1.6T 174pk.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mini Clubman 1.6T 174pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Clubman 1.6T 174pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Clubman 1.6T 174pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini Clubman 1.6T 174pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mini Clubman 1.6T 174pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Clubman 1.6T 174pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mini Clubman 1.6T 174pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mini Clubman 1.6T 174pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mini Clubman 1.6T 174pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Clubman 1.6T 174pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6T 174pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mini Clubman 1.6T 174pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Clubman 1.6T 174pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mini auto.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.