Mini Clubman 1.6i 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6i 98pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6i 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 130pk +32.7%
Koppel 153nm 175nm +14.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch MEV17.2.2
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 77,0 X 85,8 mm
Motornummer N16B16MO

Mini tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mini Clubman is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mini Clubman 1.6i 98pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mini Clubman 1.6i 98pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Mini Clubman 1.6i 98pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mini Clubman 1.6i 98pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Clubman 1.6i 98pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini Clubman 1.6i 98pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mini Clubman 1.6i 98pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mini Clubman 1.6i 98pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mini Clubman 1.6i 98pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Clubman 1.6i 98pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mini Clubman 1.6i 98pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Clubman 1.6i 98pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mini Clubman 1.6i 98pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mini Clubman 1.6i 98pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini Clubman 1.6i 98pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.6i 98pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mini Clubman 1.6i 98pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Clubman 1.6i 98pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Clubman 1.6i 98pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mini Clubman 1.6i 98pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Fiat
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini auto en bent u uw auto dus even kwijt.