Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 110 cdi 95pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 190pk +100%
Koppel 250nm 420nm +68%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2143 CC
Type ecu Bosch EDC16CP31 & Bosch EDC17C01 & Delphi CRD2.x
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 88,0 X 88,3 mm
Motornummer OM 646 DE 22 LA red.

Mercedes-Benz tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz Vito een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Mercedes-Benz Vito zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk. Zonder de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz Vito 110 CDI 95pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.