Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 110 cdi 102pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 145pk +42.2%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz Vito tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz Vito 110 CDI 102pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.