Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 109 cdi 95pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 180pk +89.5%
Koppel 250nm 400nm +60%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2143 CC
Type ecu Bosch EDC16C31 & Bosch EDC16CP31 & Delphi CRD2
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 88,0 X 88,3 mm
Motornummer OM 646 DE 22 LA red.

Mercedes-Benz tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz Vito tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 95pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Opel externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.