Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 108 cdi 82pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 145pk +76.8%
Koppel 200nm 310nm +55%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz Vito chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz Vito meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk!

Chiptuning Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Vito 108 CDI 82pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Rover
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.