Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vaneo 1.7 cdi 90pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vaneo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz Vaneo veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz Vaneo chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz Vaneo 1.7 CDI 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.