Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 200 cdi 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 215pk +58.1%
Koppel 330nm 460nm +39.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz V-Klasse vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Mercedes-Benz V-Klasse tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk​
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 136pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.