Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slk 32 amg 354pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 354pk 375pk +5.9%
Koppel 450nm 475nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mercedes-Benz SLK kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz SLK tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz SLK 32 AMG 354pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.