Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 193pk 205pk +6.2%
Koppel 280nm 295nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk. Je Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz SLK 230 K 193pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Volvo ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.