Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slc 43 amg 390pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 390pk 420pk +7.7%
Koppel 520nm 620nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk!

Stage 2 Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz SLC 43 AMG 390pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.