Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slc 200 (2.0t) 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 230pk +25%
Koppel 300nm 420nm +40%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz SLC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz SLC een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz SLC 200 (2.0T) 184pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.