Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 65 amg blackseries turbo 670pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 670pk 700pk +4.5%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Mercedes-Benz SLchiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz SL 65 AMG BlackSeries Turbo 670pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.