Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 63 amg v8 biturbo 585pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 585pk 660pk +12.8%
Koppel 900nm 1100nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz SL is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz SL vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz SL meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk. Je Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 585pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.