Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 55 amg 500pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 540pk +8%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz SL veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede Mercedes-Benz SLtuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz SL 55 AMG 500pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.