Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 63 amg v8 turbo 585pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 585pk 660pk +12.8%
Koppel 900nm 1050nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz S is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz S chip tunen. Je Mercedes-Benz S zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk chiptuning. Je Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz S 63 AMG V8 Turbo 585pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.