Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 63 amg turbo 544pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 544pk 590pk +8.5%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz S door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz S heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz S meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Mercedes-Benz Schiptuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz S 63 AMG Turbo 544pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.