Mercedes-Benz S 600 – 530pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 600 – 530pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz S 600 – 530pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz S 600 – 530pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Mercedes-Benz S 600 – 530pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz S 600 – 530pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz S 600 – 530pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz S 600 – 530pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz S 600 – 530pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz S 600 – 530pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz S 600 – 530pk kan worden!
 • De beste Mercedes-Benz Stuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz S 600 – 530pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz S 600 – 530pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz S 600 – 530pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz S 600 – 530pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz S 600 – 530pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 600 – 530pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz S 600 – 530pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 600 – 530pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz S 600 – 530pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz S 600 – 530pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz S 600 – 530pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.