Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 55 amg 360pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 378pk +5%
Koppel 530nm 555nm +4.7%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz S een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz S 55 AMG 360pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Bentley
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.