Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 500 turbo 435pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 480pk +10.3%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz S veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz S 500 Turbo 435pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Mercedes-Benz Schiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk!

Stage 2 Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz S 500 Turbo 435pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.