Mercedes-Benz S 500 – 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 500 – 388pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 500 – 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 408pk +5.2%
Koppel 530nm 570nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz S 500 – 388pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz S is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz S heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz S chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk
 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz S 500 – 388pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz S 500 – 388pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz S 500 – 388pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz S 500 – 388pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz S 500 – 388pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz S 500 – 388pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz S 500 – 388pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz S 500 – 388pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz S 500 – 388pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 500 – 388pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 500 – 388pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz S 500 – 388pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz S 500 – 388pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 500 – 388pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz S 500 – 388pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz S 500 – 388pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz S 500 – 388pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.