Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 400 hybrid 333pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 333pk 380pk +14.1%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz S vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz S tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz S veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz S 400 Hybrid 333pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Lancia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.